+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.12.2020

Amadeusz Dydniański

Amadeusz Dydniański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajne przygotowanie do egzaminu, najlepszym etapem były z pewnością jazdy z instruktorem Krzysztofem Borowskim. Instruktora polecam każdemu, porządny człowiek i świetny nauczyciel. Jazdy były w luźnej atmosferze i zawsze były interesującym i miłym przeżyciem. Gorąco polecam szkołę jak i instruktora!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.12.2020

Natalia Stachowiak

Natalia Stachowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca Auto Szkoła Marcin Gątkowski, szczególnie Pana Marcina Gątkowskiego to najlepszy instruktor, daje mnóstwo cennych rad i dużo wsparcia.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.12.2020

Grzegorz Błachuta

Grzegorz Błachuta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła bardzo dobrze przygotowala mnie do egzaminu, profesjonalne podejscie oraz mila atmosfera. Polecam goraco!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.12.2020

Sebastian Kłusek

Sebastian Kłusek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, dobre szkolenie do egzaminu jak i późniejszej jazdy, polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.12.2020

Maja Święch

Maja Święch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rzetelne i efektywne przygotowanie zarówno z części teoretycznej jak i praktycznej, serdecznie polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.10.2020

Klaudia Wieruszewska

Klaudia Wieruszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystkim bardzo polecam, szczególnie instruktora Eugeniusza z którym można nauczyć się wszystkiego w luźnej atmosferze.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.10.2020

Krzychu Tetera

Krzychu Tetera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, polecam każdemu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.07.2020

Maciek Romanowicz

Maciek Romanowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo dobra szkola oraz moge polecic instruktora Wojciecha Kozłowskiego!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.07.2020

Julia Małek

Julia Małek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

nudne wykłady

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.07.2020

Adriana Elertowicz

Adriana Elertowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra organizacja pracy Sekretariatu OSK - konkretnie i szybko przekazywane informacje. Brak problemów z przedłużaniem dostępu do aplikacji mobilnej. Jazdy praktyczne w świetnej atmosferze, instruktor bardzo cierpliwy, wyrozumiały, wspierający i punktualny. Z całego serca polecam każdemu ten Ośrodek!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.01.2020

Kasia Janowicz

Kasia Janowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia, fantastyczne przygotowanie teoretyczne jak i praktyczne. Można się dogadać w każdej sytuacji, elastyczne godziny jazd i super atmosfera!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.01.2020

Nicol Langier

Nicol Langier
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fantastyczna szkoła, kurs przebieg bardzo sprawnie bez żadnych problemów i w tym momencie chciałabym obalić mit jaki krąży ze prawo jazdy robi się długo - bzdura same jazdy ze zdaniem wszystkich egzaminów trwało 1,5 miesiąca nie wspominają ze zdałam za pierwszym, a egzamin był formalnością!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.01.2020

Nikola Mogilewska

Nikola Mogilewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła prawo jazdy w Lubinie! :) Świetny Instruktor Wojtek Kozłowski który przygotuję profesjonalnie do egzaminu, a także wykażę się wielką cierpliwością. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.01.2020

Dawid Korbut

Dawid Korbut
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Serdecznie. Instruktor Wojtek doskonale przygotował mnie do egzaminu. Pozdrawiam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.01.2020

Piotr Politowicz

Piotr Politowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej polecam Auto Szkoła Marcin Gątkowski, przyjemna atmosfera, teoria bardzo dobrze wytłumaczona, a praktyka ucząca i efektywna ze świetnym instruktorem Krzysztofem Borowskim! Wszystko zdane za pierwszym razem, teoria na maxa. Jeszcze raz polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.12.2019

Bartek Pałac

Bartek Pałac
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam isntruktora Krzysztof Borowski. Bardzo sympatyczny i energiczny pan. Prawo jazdy zdalem za 1 razem

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.12.2019

Paulina Pilch

Paulina Pilch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo fajna i miła atmosfera oraz dobre przygotowanie do egzaminu!!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.11.2019

Mateusz Wrona

Mateusz Wrona
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra atmosfera i genialny instruktor Wojciech Kozłowski. Zdałem za pierwszym razem, jestem barszo zadowolony POLECAM.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.11.2019

Natalia Żytyńska

Natalia Żytyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsi z najlepszych !!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.11.2019

Joanna Dusza

Joanna Dusza
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna atmosfera podczas nauki teoretycznej jak i praktycznej

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.11.2019

Emilia Topolska

Emilia Topolska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkola jazdy w Lubinie!! Szczególnie polecam instruktora Wojtka, super instruktor z wielką cierpliwością!!!! Szczerze polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.11.2019

Piotr Kołodziej

Piotr Kołodziej
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super przygotowanie do egzaminu, sam kurs to czysta przyjemność, chetnie bym go powtorzyl

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.11.2019

Jakub Stefan

Jakub Stefan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry poziom nauki. Część teoretyczna i część praktyczna z Panem Krzysztofem bardzo pomogła mi zdać egzamin za pierwszym razem. Polecam

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.11.2019

Oliwier Kupczyński

Oliwier Kupczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli ktoś zastanawia się nad szkołą która odpowiednio przygotuje do egzaminu, to bardzo polecam. Świetna atmosfera oraz przygotowanie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.11.2019

Krystian Herba

Krystian Herba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim serdecznie, szczególnie pana Krzysztofa Borowskiego, super instruktor, na egzaminie, niczym mnie dzięki niemu nie potrafili zaskoczyc.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 31.10.2019

Jakub Dobrzański

Jakub Dobrzański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.09.2019

Dawid Cyga

Dawid Cyga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony z kursu, super instruktorzy, dobre przygotowanie do egzaminu teoretycznego i praktycznego, profesjonalne podejście do kursanta, dobra organizacja

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.08.2019

Marcel Wesolowski

Marcel Wesolowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła na wysokim poziomie. Kurs odbył się szybko i sprawnie. Bardzo pozytywny instruktor :). Egzamin zdany bez problemu . POLECAM

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.08.2019

Piotrek Śliwiak

Piotrek Śliwiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.07.2019

Karolina Koziarz

Karolina Koziarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście do kursanta oraz świetna atmosfera! Bardzo dziękuję za cierpliwość i za przygotowanie do państwowego egzaminu teoretycznego oraz praktycznego, polecam:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak