+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.08.2022

Iwona G .....a ip: 89.64.7.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam, dobre przygotowanie do egzaminów

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.07.2022

Magdalena K ...l ip: 188.33.249.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Właśnie dzisiaj odebrałam swoje prawo jazdy ze Starostwa, a to wszystko dzięki Driver Auto Szkoła Marcin Gątkowski. Wykłady teoretyczne prowadziła niesamowicie pozytywna i sympatyczna Pani Wiola Gątkowska, która prowadziła je w miłej atmosferze i udzielała wiele wskazówek. Na jazdy zapisałam się do Pana Wojtka Kozłowskiego (ak Wojtini), którego serdecznie polecam, ponieważ nauczył mnie naprawdę dużo. Nauka i profeska w trakcie jazdy uzupełniona kozak atmosferą, luźnymi rozmowami i żarcikami. Bardzo wymagający ale i przede wszystkim Pan Wojtek stawiał na szczerość i gdy poszło coś nie tak zawsze sobie wyjaśnialiśmy. Bardzo się stresowałam całym kursem albo gdy zrobiłam coś źle, ale Wojtini zawsze był w stanie zauważyć mój stres, czy panikę i pomóc mi psychicznie. Zaangażowany w rozwój i dalsze poczynania swoich kursantów. Zarąbisty instruktor! Zdałam egzaminy za pierwszym podejściem. Bardzo bardzo za wszystko dziękuję! Najlepszy wybór w Lubinie:)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.07.2022

Igor c ....k ip: 31.60.75.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miła atmosfera na lekcjach teorii oraz praktyki. Instruktor Marcin dobrze mnie przygotował. Polecam Igczu

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.07.2022

Magdalena K ...l ip: 188.33.249.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Właśnie dzisiaj odebrałam swoje prawo jazdy ze Starostwa, a to wszystko dzięki Driver Auto Szkoła Marcin Gątkowski. Wykłady teoretyczne prowadziła niesamowicie pozytywna i sympatyczna Pani Wiola Gątkowska, która prowadziła je w miłej atmosferze i udzielała wiele wskazówek. Na jazdy zapisałam się do Pana Wojtka Kozłowskiego (ak Wojtini), którego serdecznie polecam, ponieważ nauczył mnie naprawdę dużo. Nauka i profeska w trakcie jazdy uzupełniona kozak atmosferą, luźnymi rozmowami i żarcikami. Bardzo wymagający ale i przede wszystkim Pan Wojtek stawiał na szczerość i gdy poszło coś nie tak zawsze sobie wyjaśnialiśmy. Bardzo się stresowałam całym kursem albo gdy zrobiłam coś źle, ale Wojtini zawsze był w stanie zauważyć mój stres, czy panikę i pomóc mi psychicznie. Zaangażowany w rozwój i dalsze poczynania swoich kursantów. Zarąbisty instruktor! Zdałam egzaminy za pierwszym podejściem. Bardzo bardzo za wszystko dziękuję! Najlepszy wybór w Lubinie:)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.06.2022

Bakacz K .......f ip: 31.60.99.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super. Najwyższy poziom oraz klimat luźny na zajęciach teoretycznych jak i praktyczny jaki masz ze znajomymi których znasz od lat polecam gorąco.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.06.2022

Marta H ....k ip: 89.64.14.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam, świetne przygotowanie merytoryczne i praktyczne. Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców w Lubinie. Polecam Pana Jerzego, bardzo sympatyczny i cierpliwy instruktor:)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.04.2022

Inga B ......k ip: 89.67.205.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dziękuję za dobre przygotowanie do egzaminu teoretycznego i cenne wskazówki podczas jazdy,które przydały się na egzaminie praktycznym. P*s A powiedzenie instruktora P.Tomka "Patrz gdzie chcesz jechać tam dojedziesz" zostanie ze mną na zawsze za kółkiem:) Pozdrawiam serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.04.2022

Ela G ........z ip: 31.60.8.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkolę i Instruktora Tomasza Eliszewskiego. Indywidualne podejscie do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.03.2022

Adrian M ...a ip: 77.252.60.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

profesjonalne podejście

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.03.2022

Małgorzata W .....z ip: 37.30.21.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetne przygotowanie do egzaminów, polecam! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.03.2022

Julia M .......k ip: 37.248.173.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam, pomocni i mili instruktorzy, cierpliwi, nawet jeżeli ciągle popełnia się te same błędy:)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.03.2022

Hanna W .....k ip: 89.64.3.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Lepszej szkoły jazdy nie mogłam wybrać. Moim instruktorem był Pan Marcin Gatkowski, ktory pokazał pełen profesjonalizm i cierpliwość ucząc mnie. Na kursie nauczyłam sie wszystkiego, czego mozna było sie spodziewać na egzaminie, dlatego nic nie było zaskoczeniem. Z całego serca polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.03.2022

Ewa K .........a ip: 89.151.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy! Bardzo dobrze prowadzone zajęcia teoretyczne. Miałam przyjemność uczyć się u instruktora Marcina Gątkowskiego, który ma profesjonalne podejście do kursanta, jest bardzo cierpliwy i wyrozumiały, przygotowuje do egzaminu na najwyższym poziomie. Nauka w tej szkole to czysta przyjemność :) Z całego serca polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.02.2022

Iwona B ....n ip: 77.253.7.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła Marcin Gądkowski to 100% zaangażowania i pełen profesjonalizm. Wykłady teoteryczne -Pani Wiola Gądkowsa- przekazuje swoją wiedzę, cenne uwagi, doświadczenie oraz poświęca swój czas w rozwój każdego kursanta. Instruktor-Pan Marcin Gądkowski- cierpliwość, wyrozumiałość, wsparcie, profezjonalizm i spokój. Do każdego kursanta podchodzi indywidualnie jego słowa wsparcia i motywacji szczególnie w chwilach zwątpienia są bezcenne. Przekazuje swoją wiedzę w prosty i zrozumiały sposób., a co najważniejsze z pasją potrzebną w zawodzie instruktora.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.02.2022

Marcel K .......y ip: 89.64.10.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

SUPER SZKOŁA GODNA POLECENIA

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.02.2022

Kinga T ....... ip: 188.33.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy i super instruktorzy !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 11.02.2022

Kasia O .....a ip: 31.60.19.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkołę! Zostałam bardzo dobrze przygotowana do egzaminu praktycznego, jak i teoretycznego. Miła, luźna atmosfera na wykładach i podczas jazd. Szczególnie polecam instruktora Wojtka, dzięki któremu zdałam egzamin praktyczny.!!!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.02.2022

Sebastian S ......... ip: 31.0.87.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła w Lubinie, egzamin zdałem za pierwszym razem, atmosfera na teorii i na praktyce rewelacyjna, jeśli szukasz szkoły jazdy to wybierz tą bo jest najlepsza polecam wszystkim

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.01.2022

Patrycja W ........k ip: 37.248.174.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całego serca Polecam tą szkołę! Instruktorzy są pełnymi profesjonalistami, tacy powinni uczyć wszędzie! Jestem bardzo zadowolona, szczególnie polecam Pana Krzysztofa! Właściwy człowiek na właściwym miejscu :) Konkretny, z bardzo dobrym podejściem, z ogromną wiedzą i profesjonalizmem samym w sobie. Dzięki Wam mogę spokojnie wsiadać w samochód i jechać w świat :) Dziękuję raz jeszcze! Polecam i zawsze będę polecać Waszą szkołę jazdy! :) Bo warto!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.10.2021

Balbina J ......... ip: 185.146.53.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam tę szkołę :) super podejście do kursanta, wszystko wytłumaczone do egzaminu i miła atmosfera

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.06.2021

Dorota G ............ ip: 89.151.34.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy!!! Profesjonalne podejście, cudowni ludzie i najlepsi instruktorzy! ( dla potwierdzenia- zdane za 1 razem) Polecam z całego serca!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.04.2021

Tomasz K ..........z ip: 89.67.200.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła nauki jazdy. Miła Pani odbierająca telefony :) Profesjonalne podejście do każdego klienta. W 2 h potrafia nauczyć więcej niż w firmie konkurencjnej ktoś inny przez 36h. Panie Krzysztofie pozdrawiam jest Pan wielki :) !

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.04.2021

Michalina P ........a ip: 88.199.88.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam !!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.02.2021

Katarzyna L .........a ip: 89.64.29.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pełen profesjonalizm, anielska cierpliwość instruktorów. Świetnie przekazana wiedza, dziekuje

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.01.2021

Justyna O .......a ip: 31.179.240.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całego serca i z czystym sumieniem polecam Szkołę Jazdy Marcina Gątkowskiego. Pełen profesjonalizm, zaangażowanie, cierpliwość to największe atuty tej firmy. Śmiało mogę napisać, że instruktorzy z tej szkoły spełniają marzenia o byciu wolnym i nie zależnym od autobusów i innych osób. Egzamin zdałam bezbłędnie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.01.2021

Dariusz L Lis ip: 185.135.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.01.2021

Ewa G .......a ip: 37.248.157.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pełen profesjonalizm i dużo cierpliwości. Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.01.2021

Paulina M .......... ip: 188.146.160.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam Auto Szkołę Marcin Gątkowski, profesjonalne przygotowanie zarówno teoretycznie jak i praktycznie. Dokładne wskazówki co do egzaminów, świetny kontakt z właścicielem. Całkowicie wystarczają 30 godzin i zdane za pierwszym razem. Gorąco polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.12.2020

Wiktoria F ........a ip: 89.64.17.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Spokojna jazda z instruktorem. Bez stresu i jakiś napięć.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.12.2020

Monika S ........c ip: 31.2.34.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła w mieście, pełen profesjonalizm i wsparcie dla kursanta, polecam serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak