+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.11.2022

Igor Pikulski

Igor Pikulski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy in Lubin City Gorąco zachęcam do korzystania z ich usług, instruktorzy znają się na swojej pracy osobiście uczył mnie Pan Krzysztof gorąco polecam naukę jazdy z nim gdyż nigdy się nie nudzi.

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.10.2022

Kacper Zieliński

Kacper Zieliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Teoria prowadzona na wysokim poziomie, wszystkie zajęcia minęły w przyjaznej atmosferze. Z całego serca chciałbym też polecić instruktora Tomka. Bardzo cierpliwa, miła oraz bogata w wiedze osoba.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.09.2022

Natalia Mazur

Natalia Mazur
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam!! Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkoły jazdy. Zajęcia teoretyczne prowadzone na wysokim poziomie, przebiegły mi bardzo szybko. Szczególnie polecam instruktora pana Marcina Gatkowskiego, świetny i cierpliwy Instruktor, który bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu, a jazdy odbywały się w miłej atmosferze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.08.2022

Daria Lisowicz

Daria Lisowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić !!!! kurs zrobiłam bardzo szybko i bezproblemowo. Pracują tam bardzo mili ludzie. Wszystko jak najbardziej na plus !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.08.2022

Ania Borowiec

Ania Borowiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca. Trafiłam na świetnego, cierpliwego instruktora, pana Andrzeja. Teorię i 30h jazd skończyłam w 2miesiace. Zajęcia teoretyczne u pani Wioletty ciekawie prowadzone, trzy godziny mijały w oka mgnieniu. Jazdy zaczynałam od zera, bez żadnej wiedzy. Po odbyciu kursu, pełne przygotowanie zarówno do egzaminu, jak i później do samodzielnej jazdy. Piszę tą opinię po 2,5m-ca od zdania prawa jazdy, od miesiąca mam swoje auto i wyjeżdżone nim ponad 900km

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.08.2022

Paulina Tomczuk

Paulina Tomczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca, najlepsza auto szkoła! :) Instruktor Marcin bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu praktycznego.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.08.2022

Martyna Jaremko

Martyna Jaremko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z nauki w tej szkole. Dużo osób poleciło mi ją i bardzo się cieszę z tego wyboru, dlatego także i ja bardzo polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 07.07.2022

Małgorzata Nie

Małgorzata Nie
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam zwłaszcza instruktora Tomka. Skuteczny, bardzo cierpliwy i wyrozumiały instruktor.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.07.2022

Kajetan Kowalczyk

Kajetan Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza auto-szkoła! Polecam jazdy z instruktorem Wojtkiem, który bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu praktycznego.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.06.2022

Julia Malinowska

Julia Malinowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Piszę tą opinię po jakimś czasie od uzyskania prawa jazdy, ale chociaż mogę wypowiedzieć się jako kierowca ;) Kurs rozpoczęłam w innej szkole, niestety nie za wiele z niego wyniosłam. Dodatkowo, byłam bardzo zniechęcona do jazdy samochodem, wydawało mi się, że to nie dla mnie, miałam wrażenie, że po prostu się do tego nie nadaję, gdyż nie wychodziły mi nawet najprostsze manewry. Po oblanym egzaminie państwowym zdecydowałam się dokupić godziny w innej szkole jazdy i tak znalazłam się właśnie tutaj. Na początku było mi bardzo ciężko, przez wszystkie godziny miałam zarówno lepsze, jak i gorsze momenty, ale finalnie udało mi się zdać egzamin, w co do dziś nie mogę uwierzyć. Wiem, że to zasługa instruktora Wojtka i myślę, że nie mogłam lepiej trafić. Atmosfera na jazdach była naprawdę bardzo przyjemna, wszystko odbywało się "na luzie", przez co nie odczuwałam takiego stresu jeżdżąc autem. Dodatkowo, idąc na egzamin czułam się naprawdę bardzo dobrze przygotowana, żadna trasa mnie nie zaskoczyła, a coś, co było wcześniej problemem nie do przejścia, na egzaminie stało się "pewniakiem". Lecz co według mnie najważniejsze, umiejętności zdobyte podczas tego kursu przydają mi się także teraz, jeżdżąc samochodem na co dzień. Wiem, że do ideału kierowcy jeszcze dużo mi brakuje, ale parę miesięcy temu nie pomyślałabym, że będę w stanie wsiąść za kierownicę bez jakiegokolwiek stresu. Z tego też powodu mogę wszystkim polecić tą szkołę jazdy, gdybym zaczynała kurs ponownie, wybór byłby ten sam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.05.2022

Wiktor Kasyk

Wiktor Kasyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 26.05.2022

Sara Bludnik

Sara Bludnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra atmosfera, profesjonalne podejście i przygotowanie pod egzamin. Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkoły. Zdecydowanie polecam każdemu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.05.2022

Aneta Dunaj

Aneta Dunaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne przygotowanie do egzaminu przez instruktora, ciekawe wykłady, dużo wartościowych informacji. Egzamin zdany za pierwszym podejściem! Z całego serducha polecam szkole Pana Marcina!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.05.2022

Norbert Juszczak

Norbert Juszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna atmosfera i przygotowanie do egzaminu

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.05.2022

Dorota Domagała

Dorota Domagała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca tą szkole jazdy. Zajęcia teoretyczne u pani Wiolety bardzo fajnie prowadzone. Jeśli chodzi o instruktorów, to z całego serca polecam pana Eugeniusza. Bardzo cierpliwy instruktor. Potrafi wszystko wytłumaczyć. Efektem tego jest egzamin zdany za 1 razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.04.2022

Piotrek Wingert

Piotrek Wingert
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.04.2022

Patrycja Kuta

Patrycja Kuta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobre przygotowanie zarówno na egzamin teoretyczny jak i praktyczny. Instruktor Łukasz Cichy bardzo dobrze mnie przygotował i zapewnił świetną atmosferę podczas jazd:)Serdecznie polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.04.2022

Elizabeth Gry

Elizabeth Gry
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egz. zdany! Profesjonalne podejscie do kursanta. Polecam te szkole i Instruktora P. Tomasza. Warto!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.03.2022

Jędrzej Majewski

Jędrzej Majewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Podejście szkoły profesjonalne, instruktora tak samo.Jestem bardzo zadowolony z wyboru szkoły, wszystko zdane za pierwszym razem. Polecam serdecznie każdemu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.03.2022

Gabrysia Kasowska

Gabrysia Kasowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, świetne przygotowanie do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego. Polecam jazdy z instruktorem Jerzym Wasilewskim, bardzo dobrze mnie przygotował.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.03.2022

Ola Skowrońska

Ola Skowrońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego. Najlepszy instruktor Łukasz Cichy. Polecam serdecznie!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.03.2022

Konrad Kruk

Konrad Kruk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ośrodek na bardzo wysokim poziomie. A Pan Tomek Eliszewski najlepszy instruktor. Serdecznie polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 15.03.2022

Jola Lach

Jola Lach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. Pan Krzysztof Matysiak ma bardzo dobre podejście do kursanta, bez stresu. Ogólnie bardzo polecam

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.03.2022

Bartek Relis

Bartek Relis
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam osobom chcącym zacząć przygotowania do osiągnięcia swojego celu czy marzenia jakim jest prawo jazdy. Dobra atmosfera na zajęciach teoretycznych, kawka, herbatka czego chcieć więcej :D Dodając polecam najlepszego instruktora na świecie jakim jest Wojtek - Wojtinii - kozak atmosfera na jazdach, przy okazji dobrej nauki jazdy można było porozmawiać na wszystkie możliwe tematy i przy okazji się pośmiać, nikt go nie przebije ????

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.03.2022

Karolina Świerszcz

Karolina Świerszcz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie teoretyczne jak i praktyczne, polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.03.2022

Katarzyna Szwedo

Katarzyna Szwedo
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy! Polecam serdecznie!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 10.03.2022

Monika Grębska

Monika Grębska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera. Spokojne podejście instruktora do kursanta. Bardzo gorąco polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 03.03.2022

Aleksandra Ondyć

Aleksandra Ondyć
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo serdecznie!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.02.2022

Kuba Jędrzejewski

Kuba Jędrzejewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega merytoryczne przygotowanie do egzaminu państwowego z teorii, nie wspominając już o 30h jazd, które wystarczyły, abym zdał egzamin praktyczny za pierwszym bezbłędnie! Polecam najlepszego instruktora pana Marcina Gątkowskiego, który czuje ze zrobił ze mnie naprawdę dobrego kierowcę. Każdemu kto szykuje się na prawo jazdy polecam tę szkołę jazdy!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.01.2022

Marzena Lehner

Marzena Lehner
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkola jazdy.Profesjonalne podejście instruktora.Bardzo miła i przyjazna atmosfera podczas zajęć teoretycznych i praktycznych

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak