+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.06.2021

Klaudia Koszulańska

Klaudia Koszulańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera i świetne podejście do kursanta. Wszyscy bardzo wspierali mnie w nauce jazdy, dzięki czemu udało mi się zdać za pierwszym razem! Szczególnie instruktor Krzysztof Borowski świetnie nauczył mnie jeździć i wykazywał się wielką cierpliwości, kiedy szło mi gorzej. Z całego serca polecam wybrać tą szkołę jazdy wszystkim, którzy się jeszcze nie zdecydowali!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.06.2021

Magdalena Jegier

Magdalena Jegier
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy. Świetny instruktor p. Tomasz Eliszewski - profesjonalizm w każdym calu, umiejętność przekazania wiedzy w prosty sposób, duża cierpliwość i pozytywne nastawienie - po prostu prawdziwy instruktor z powołania. Dodatkowo muszę zaznaczyć, ze zajęcia teoretyczne, które przeprowadza p. Wioleta Gątkowska są bardzo przydatne. W świetny sposób wyjaśnia nawet najbardziej skomplikowane rzeczy i przekazuje bardzo dużo cennych rad i informacji. Szczerze polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 23.06.2021

Alicja Idkowiak

Alicja Idkowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cudowni instruktorzy, którzy do każdego podchodzą bardzo indywidualnie. Polecam całym sercem wszystkim.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 23.06.2021

Rafał Domagała

Rafał Domagała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor był bardzo miły i komunikatywny, bardzo dobrze przekazywał swoją wiedzę. Pracownicy szkoły mili i chętni do pomocy. W skrócie szkoła 10/10

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 23.06.2021

Kamila Romaniak

Kamila Romaniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie, super atmosfera. Jestem bardzie zadowolona z kursu i wszystkim serdecznie polecam tą szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.06.2021

Sandra Kardela

Sandra Kardela
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam! Egzaminy państwowe zdane za pierwszym podejściem. Atmosfera na jazdach u Pana Krzysia B niepowtarzalna. Mimo, że z początku było ciężko to z pomocą Pana Krzysia nauczyłam się jeździć! Człowiek o indywidualnym podejściu do kursanta i wielkim sercu :) Szczerze powie co trzeba poprawić i ma dużo cierpliwości nawet w momencie kiedy codziennie prawa strona staje się lewą i na odwrót :D

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.05.2021

Amelia Muzeja

Amelia Muzeja
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie, zdecydowanie najlepsza szkoła w mieście. Pan Marcin bardzie cierpliwy, spokojne podejście. Bardzo polecam.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.05.2021

Nikodem Kubiś

Nikodem Kubiś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Każdemu serdecznie polecam tą szkołę! Nie sądziłem że będę aż tak dobrze przygotowany do egzaminów, dodatkowo nabrałem większej pewności za kierownicą!

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.04.2021

Natalia Świech

Natalia Świech
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkola jazdy! Sympatyczne podejscie do kursanta. Bardzo mila obsuga w biurze. Z instruktorow polecam Pana Tomka, jest bardzo cierpliwy i wyrozumialy. Jazdy jak i caly kurs wspominam bardzo dobrze i mocno polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.04.2021

Magdalena Pawlarczyk

Magdalena Pawlarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w mieście. Miałam okazje uczyć się od Pana Marcina instruktora. Bardzo spokojnie a zarazaem precyzyjnie i profesjonalnie udzielał wskazówek. Dziękuję bardzo i polecam wszystkim.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.04.2021

Marysia Biernat

Marysia Biernat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Świetne przygotowanie, wszystkie egzaminy zdane za pierwszym razem!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.03.2021

Paula Szlaga

Paula Szlaga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serduszka!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.03.2021

Mateusz Augustyn

Mateusz Augustyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera oraz dobre podejście do kursanta z góry mogę wszystkim polecić

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.03.2021

Grzesiek Hurkała

Grzesiek Hurkała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła. Wszystkie egzaminy zdane za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.03.2021

Nikola Wojnarowska

Nikola Wojnarowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam tę szkołę. Egzamin zdany za pierwszym razem dzięki super przygotowaniu przez Pana Marcina. Bardzo dobre podejście do kurasanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.03.2021

Jakub Kuśmirek

Jakub Kuśmirek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.03.2021

Hubert Czerwiński

Hubert Czerwiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca, to był moj najlepszy wybór jaki podjąłem, polecam innym postąpić tak samo a napewno bedziecie zadowoleni!! Pan Marcin uczy bardzo dobrze a przede wszystkim spokojnie! Po prostu zobaczcie sami!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.02.2021

Oliwer Nosal

Oliwer Nosal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła! Szczerze polecam każdemu niezdecydowanemu. Zdałem za 1-szym razem dzięki najlepszemu instruktorowi, panu Krzysztofowi Borowskiemu. Pełen profesjonalizm, świetne podejście i organizacja. Nic tylko jeździć, szczególnie z panem Krzysztofem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.01.2021

Jolanta Gajewska

Jolanta Gajewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie najlepsza szkoła nauki jazdy !!!! Egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam instruktora Marcina Gątkowskiego....super podejście do kursanta, jazda spokojna i bezstresowa. Dziękuję za wszystko.....jeśli prawko to tylko u Was!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.01.2021

Patrycja Horbal

Patrycja Horbal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam! Świetna atmosfera, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, szczególnie polecam instruktora Krzysztofa Borowskiego dzięki niemu zdałam za 1 razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.01.2021

Ag Nieszka

Ag Nieszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza Auto Szkoła w Lubinie. Mili i profesjonalni instruktorzy, zwłaszcza polecam Pana Marcina Gątkowskiego. Przygotowanie do egzaminów perfekcyjne i bezstresowe.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.12.2020

Hubert Stachowski

Hubert Stachowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejście do kursanta, pełen profesjonalizm.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.12.2020

Gosia Krzyszczak

Gosia Krzyszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ukończyłam kurs, jak i również wykupiłam sporo godzin dodatkowych i jestem bardzo zadowolona z wyboru tej placówki. Jazdy uczył mnie p. Krzysztof Borowski i serdecznie polecam tego instruktora. Mimo że długo nie szło mi najlepiej, P. Krzysztof wykazał się dużą cierpliwością i pozytywną energią, dzięki czemu finalnie nauczyłam się prowadzić, a same jazdy były dla mnie miłym doświadczeniem. Miałam także okazję pojeździć pod okiem p. Marcina Gątkowskiego, którego również uważam za świetnego instruktora i gorąco polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.12.2020

Paulina Puścian

Paulina Puścian
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam, super instruktorzy, spokojna atmosfera, super przygotowanie :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.12.2020

Mikołaj Ligęza

Mikołaj Ligęza
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta. Solidne przygotowanie i cenne wskazówki od instruktora. W szczególności polecam Pana Krzysztofa Borowskiego.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.12.2020

Amadeusz Dydniański

Amadeusz Dydniański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajne przygotowanie do egzaminu, najlepszym etapem były z pewnością jazdy z instruktorem Krzysztofem Borowskim. Instruktora polecam każdemu, porządny człowiek i świetny nauczyciel. Jazdy były w luźnej atmosferze i zawsze były interesującym i miłym przeżyciem. Gorąco polecam szkołę jak i instruktora!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.12.2020

Natalia Stachowiak

Natalia Stachowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca Auto Szkoła Marcin Gątkowski, szczególnie Pana Marcina Gątkowskiego to najlepszy instruktor, daje mnóstwo cennych rad i dużo wsparcia.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.12.2020

Grzegorz Błachuta

Grzegorz Błachuta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła bardzo dobrze przygotowala mnie do egzaminu, profesjonalne podejscie oraz mila atmosfera. Polecam goraco!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.12.2020

Sebastian Kłusek

Sebastian Kłusek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, dobre szkolenie do egzaminu jak i późniejszej jazdy, polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.12.2020

Maja Święch

Maja Święch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rzetelne i efektywne przygotowanie zarówno z części teoretycznej jak i praktycznej, serdecznie polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak