+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.07.2019

Mikołaj Orczykowwki

Mikołaj Orczykowwki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

są super

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.07.2019

Rafi Sarafin

Rafi Sarafin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy Team jaki znam co chodzi o Praktyczne i teoretyczne przygotowanie do prawka naprawdę pełna profesjonalizmu szkoła polecam na 100%

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.07.2019

Ewa Lidia Borkowska

Ewa Lidia Borkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjna szkoła,przyjemna atmosfera,im naprawdę zależy by kursanta nauczyć jeździć . Cierpliwość wręcz anielska do moich niekończących się pytań . Nie sądziłam ,że komuś uda się nauczyć mnie jeździć i że jakikolwiek instruktor jest w stanie sprawić że zdam za pierwszym podejściem, gdzie na początku pedał gazu mylił mi się z pedałem hamulca . Wiolu i Marcinie dziękuję .

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.07.2019

Radosław Chruściński

Radosław Chruściński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Andrzej Karol to instruktor, który pozwolił mi zdać egzamin za pierwszym razem! Co prawda nie mam porównania do innych ale on na pewno oferuje pełne zaangażowanie podczas każdej godziny jazdy w bardzo spokojnym stylu. Na pewno wybrałbym go jeszcze raz. Ośrodek zapewnia efektywną naukę w przyjemnym otoczeniu i świetną kawę! Podsumowując... Najważniejszy jest wynik całego działania, a ten pozwolił mi pochwalić się maksymalną ilością punktów z egzaminu teoretycznego!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.07.2019

Artur Głuszko

Artur Głuszko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fajna atmosfera i genialny instruktor, który z każdego tłuka zrobi kierowcę. Zdałem za pierwszym razem, jestem barszo zadowolony i z czystym sumieniem mogę polecić każdemu!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.07.2019

Joanna Stangret-Poliszak

Joanna Stangret-Poliszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam! Dziękuję p. Wioli za profesjonalne podejście i duże zaangażowanie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.07.2019

Justyna Maślana

Justyna Maślana
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam, świetne przygotowanie do egzaminu teoretycznego jak i państwowego Dziękuję pani Wioli i Panu Marcinowi za przygotowanie :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.07.2019

Kacper Królak

Kacper Królak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100%. Świetnie przeprowadzony kurs teoretyczny jak i praktyczny, miła jak i profesionalna atmosfera. Szkoła godna polecenia.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.07.2019

Kacper Miąso

Kacper Miąso
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Bardzo dobre przygotowanie do egzaminów oraz super atmosfera.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.07.2019

Marlena Całus

Marlena Całus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do egzaminu, jak i do części teoretycznej jak i praktycznej. Dzięki Pani Wioli i Wojtkowi :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.07.2019

Kinga Treutz

Kinga Treutz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzięki profesjonalnemu przygotowaniu, egzaminy okazały się łatwe i nawet przyjemne. Gorąco polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.06.2019

Ala Graca

Ala Graca
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo, bardzo polecam. Pełen profesjonalizm. Pan Krzysztof Borowski - najlepszy instruktor - cierpliwy, wyrozumiały. Wszystko jasno tłumaczy, a przed egzaminem cały stres przejmuje na siebie. Serdecznie polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.05.2019

Martyna Bula

Martyna Bula
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Profesjonalne przygotowanie, bardzo sympatyczni instruktorzy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.05.2019

Ania Wojnicka

Ania Wojnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100%

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.05.2019

Karolina Pomieszcz

Karolina Pomieszcz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacja! Pełen profesjonalizm, świetne przygotowanie. Najlepsza szkoła nauki jazdy. Gorąco polecam!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 15.05.2019

Barbara Michalczyk

Barbara Michalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście i profesjonalne szkolenie, serdecznie polecam szkołę jazdy jak i również instruktora Wojciecha Kozłowskiego

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.04.2019

Katarzyna Izabela

Katarzyna Izabela
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rwewlacja, polecam z całego serca, egzamin po szkoleniu zaliczony za 1 razem ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.04.2019

Dawid Wasilewski

Dawid Wasilewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Szkole Nauka Jazdy Marcin Gątkowski. I bardzo dziękuję Panu Krzysztofowi Borowskiemu za przygotowanie do egzaminu. Zdane za 1 razem bez błędnie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.04.2019

Gośka Jagiełło

Gośka Jagiełło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

!!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.04.2019

Błażej Zygartowicz

Błażej Zygartowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie, bardzo miła atmosfera i profesjonalne przygotowanie, dziękuję bardzo Panu Krzysztofowi za cierpliwość i wszystko czego mnie nauczył.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.04.2019

Aleksandra Landwójtowicz

Aleksandra Landwójtowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam! Bardzo profesjonalne podejście oraz świetna atmosfera. Panu Wojtkowi bardzo dziękuję za cierpliwość i za wszystko czego mnie nauczył.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.04.2019

Karolina Dacko

Karolina Dacko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy! Profesjonalni instruktorzy, miła atmosfera, super przygotowanie praktyczne oraz teoretyczne, zdane za pierwszym razem! Serdecznie polecam szkołę jak i instruktora Wojtka Kozłowskiego!!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.04.2019

Aleksandra Pałasz

Aleksandra Pałasz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam! Bardzo profesjonalne podejście oraz świetna atmosfera. Panu Krzysztofowi bardzo dziękuję za cierpliwość i za wszystko czego mnie nauczył.:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.03.2019

Ewa Stanisławów

Ewa Stanisławów
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko jak najbardziej na plus! Pełny preofesjonalizm, przyjazna atmosfera, zaangażowanie instruktorów. Bardzo serdecznie polecam szkołę jak i instruktorkę panią Wioletę - najlepsza z najlepszych!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.03.2019

Marta Bylewska

Marta Bylewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy bardzo dobrze wykwifikowani, świetnie przygotowuja do egzaminu

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.03.2019

Oskar Sierocki

Oskar Sierocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście, kurs przeprowadzony sprawnie, instruktor bezproblemowy, wszystsko tak jak należy. Oczywiście egzamin zdany za 1 podejsciem????

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.02.2019

Joanna Melnyczuk

Joanna Melnyczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Krzysztof...Dziękuję za naukę pierwszych kroków w nauce jazdy,za cierpliwość i niecierpliwość,za to że wierzyłeś we mnie zawsze.Dziękuję za to że wiedziałeś co jest dla mnie dobre...Dziękuję Wiola...Dziękuję, że słuchałaś,że pokazywałaś i tłumaczyłaś,za to że dawałaś siebie... Dziękuję Wam Krzysztof i Wioletta,bo dzieki Wam uwierzyłam,że mogę... I mogłam???? Zrobiłam to???? Najlepsi z najlepszych

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 25.02.2019

Karolina Makała

Karolina Makała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ślicznie dziękuję dziś zdałam prawo jazdy polecam w 100 szkole :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.02.2019

Agnieszka Breus

Agnieszka Breus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkola polecam mila I przyjazna atmosfera super instruktor Wojciech Kozlowski

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.02.2019

Karola Kwapisz

Karola Kwapisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjna szkoła. Genialne przygotowanie zarówno teoretyczne, jak i praktyczne :) Przyjazna atmosfera, rzetelne informacje i pomoc. Dziękuję Pani Wioli i Panu Gieniowi, zdane za 1-rwszym :) Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak